Dzeko Besiktas : Besiktas Edin Dzeko Icin Masaya Oturdu Londra Gundem : Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi.

Dzeko Besiktas : Besiktas Edin Dzeko Icin Masaya Oturdu Londra Gundem : Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi.. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Edin dzeko beşiktaş a şimdiden. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Costa için 2.5 milyon euro maaş artı bonusları gözden çıkaran beşiktaş. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de.

İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı dzeko için mali konular masaya yatırıldı. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Aynı beşiktaş gibi forvet arayan fenerbahçe'nin de dzeko'ya ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar bir teklif yapılmadığı öğrenildi. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak.

Besiktas Target Roma Striker Dzeko
Besiktas Target Roma Striker Dzeko from thumb.besoccer.com
Ara transfer döneminde mario gomez'i çin'e satmaya çok yaklaşan beşiktaş'ın edin dzeko için teklif haberde siyah beyazlı ekibin, bonservisi manchester city'de olan dzeko için 15 artı 5 milyon. Aynı beşiktaş gibi forvet arayan fenerbahçe'nin de dzeko'ya ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar bir teklif yapılmadığı öğrenildi. Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy göstermeyi hedefleyen. Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. Beşiktaş, edin dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti.

Gündem üzerinde en çok yankı yapan ise juventus ekibinin merih demiral ile takasının gerçekleşmesi istenen edin.

İtalyan la republica, 29 yaşındaki forvetin roma'da mutsuz olduğunu ve ayrılmak. Yeni sezonda mücadele edeceği şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı. Dzeko için roma ile görüşen güner de i̇talyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu. Ara transfer döneminde mario gomez'i çin'e satmaya çok yaklaşan beşiktaş'ın edin dzeko için teklif haberde siyah beyazlı ekibin, bonservisi manchester city'de olan dzeko için 15 artı 5 milyon. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Beşiktaş'ta uzun süredir transfer listesinde bulunan edin dzeko için yeni gelişmeler yaşanıyor. Dzeko beşiktaş ile ilgili tüm haberleri ve son dakika dzeko beşiktaş haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Sezon başında da beşiktaş'ın transfer listesinde olan edin dzeko'nun ismi yeniden siyah beyazlılarla anılmaya başlandı. 2005 yılında beşiktaş ile görüştüğünü ve kendisini jean tigana'nın istediğini belirten dzeko, sanırım erdil arpacı isminde bir sorumlu vardı.

İtalyan la republica, 29 yaşındaki forvetin roma'da mutsuz olduğunu ve ayrılmak. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Aynı beşiktaş gibi forvet arayan fenerbahçe'nin de dzeko'ya ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar bir teklif yapılmadığı öğrenildi. İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı dzeko için mali konular masaya yatırıldı. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor.

Uncertain Future For Roma Star Juventus And Inter Waiting In The Wings
Uncertain Future For Roma Star Juventus And Inter Waiting In The Wings from i0.wp.com
Ara transfer döneminde mario gomez'i çin'e satmaya çok yaklaşan beşiktaş'ın edin dzeko için teklif haberde siyah beyazlı ekibin, bonservisi manchester city'de olan dzeko için 15 artı 5 milyon. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy. Aynı beşiktaş gibi forvet arayan fenerbahçe'nin de dzeko'ya ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar bir teklif yapılmadığı öğrenildi.

Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur.

Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy. Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Dzeko için roma ile görüşen güner de i̇talyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu. Aynı beşiktaş gibi forvet arayan fenerbahçe'nin de dzeko'ya ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar bir teklif yapılmadığı öğrenildi. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Edin dzeko beşiktaş a şimdiden. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Beşiktaş, roma forması giyen dzeko'yu kadrosuna beşiktaş'tan edin dzeko transferinde dev adım! Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 dzeko haberi bulunmuştur. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı.

Beşiktaş, roma forması giyen dzeko'yu kadrosuna beşiktaş'tan edin dzeko transferinde dev adım! Başkan ahmet nur çebi'nin de açıkladığı gibi beşiktaş hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı planlıyor. Beşiktaş'ta uzun süredir transfer listesinde bulunan edin dzeko için yeni gelişmeler yaşanıyor. Dzeko'nun da aynen ba ve gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi; Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine beşiktaş şampiyonlar ligi'ni de hesaba katarak harekete geçti.

Besiktas Ta Dzeko Surprizi Sozcu Gazetesi
Besiktas Ta Dzeko Surprizi Sozcu Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. 2005 yılında beşiktaş ile görüştüğünü ve kendisini jean tigana'nın istediğini belirten dzeko, sanırım erdil arpacı isminde bir sorumlu vardı. Beşiktaş'ın bu transferde dişli rakipleri bulunuyor. Beşiktaş, edin dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı.

Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak.

Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Dzeko beşiktaş ile ilgili tüm haberleri ve son dakika dzeko beşiktaş haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi. Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti. Beşiktaş'ta golcü futbolcu hugo almeida'nın takımdan ayrılması halinde gündeme sürpriz bir isim geldi: Şampiyonlar ligi'nde marka bir forvetle boy göstermeyi hedefleyen. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. 2005 yılında beşiktaş ile görüştüğünü ve kendisini jean tigana'nın istediğini belirten dzeko, sanırım erdil arpacı isminde bir sorumlu vardı. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı.

Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti dzeko. Sezon başında da beşiktaş'ın transfer listesinde olan edin dzeko'nun ismi yeniden siyah beyazlılarla anılmaya başlandı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama